Pogoji poslovanja

1. Splošne informacije

Dobrodošli v spletni prodajalni REGGA.EU, kjer lahko udobno kupujete 24 ur na dan. Podjetje SMS STRAŠNIK (v nadaljevanju SMS STRAŠNIK) in kupec medsebojne obveznosti v zvezi s storitvijo e-trgovine urejata s pogoji poslovanja, navedenimi na tem mestu. SMS STRAŠNIK naročene izdelke dostavlja kupcem na območju Slovenije in mednarodno. Podatki o izdelkih, pogojih poslovanja, spletne aplikacije in ostale informacije v spletni prodajalni REGGA.EU so na voljo v slovenskem in angleškem jeziku, tudi v drugih jezikih. V spletni prodajalni lahko nakupujete kot registriran uporabnik, lahko pa nakup opravite tudi brez registracije.

Za dodatne informacije nas lahko pokličete na telefonsko številko, vsak delovni dan, od ponedeljka do petka, med 8.30 in 15. uro ali pišete na elektronski naslov info.sms@amis.net. Če na vprašanje ne bomo mogli odgovoriti takoj, vam bomo odgovor posredovali v najkrajšem možnem času.

SMS STRAŠNIK dopušča možnost napak pri objavljenih opisih ali ceni izdelkov.

2. Cene v spletni prodajalni

Cene izdelkov, ki so objavljene v spletni prodajalni REGGA.EU, so navedene v EUR in že vsebujejo davek na dodano vrednost (DDV), razen za države izven EU. Veljajo do preklica oziroma do objave novih cen. Ponudba na straneh spletne prodajalne velja samo za nakup preko spletne prodajalne. Cene v spletni prodajalni niso primerljive in niso nujno vedno enake s cenami v trgovinah. Cene veljajo v trenutku oddaje naročila.
Odgovarjate za vse davke, ki veljajo za dostavo vašega naročila, vključno z davkom na promet, davkom na dodano vrednost, carinami in trošarinami.

3. Postopek nakupa

1. Korak - Izbor in dodajanje izdelkov v nakupovalno košarico

Izdelek, ki ga želite kupiti, dodajte v košarico s klikom na ustrezen gumb »V košarico«. Če ste z nakupovanjem zaključili, kliknite na gumb »Na blagajno«. Če želite v košarico dodati še druge izdelke, kliknite na gumb »Nadaljuj z nakupom«.

V košarico lahko dodate poljubno število izdelkov. V košarici si lahko v vsakem trenutku ogledate seznam izbranih izdelkov, spremenite količino ali odstranite izdelek iz košarice. Ko z dodajanjem izdelkov v košarico zaključite, kliknite na gumb »Naprej«.
2. Korak – Naslov za dostavo

V drugem koraku sledi vpis oziroma pregled kontaktnih podatkov za dostavo. Uporabniki spletne prodajalne v tem koraku preverite in vpišite vse zahtevane kontaktne podatke. V primeru, da želite dostavo na drug naslov, kliknite možnost »Izdelke želim prejeti na drug naslov« in vpišite kontaktne podatke za dostavo na želen naslov. Obvezen je vnos telefonske številke za dostavo. Kliknite na »Sprejemam pogoje nakupa« in nadaljujte na naslednji korak.

3. Korak – Plačilo

Plačilo je mogoče le z kreditno kartico in po oddaji naročila boste avtomatsko preusmerjeni na spletno stran, kjer boste vnesli podatke o kreditni kartici ter izvedli plačilo. Po izbiri načina plačila, ki vam najbolj ustreza, kliknite na gumb »Naprej«. Ob uspešni avtorizaciji boste preusmerjeni na 4. korak.

4. Korak – Pregled naročila

V četrtem koraku sledi pregled naročenega. Na ekranu se prikažejo naročeni izdelki in podatki o plačniku ter dostavi.

4. Načini plačila

V spletni prodajalni REGGA.EU omogočamo plačilo z debetno in s kreditno kartico. Plačilo lahko opravite z naslednjimi karticami: VISA, MASTERCARD in PAYPAL. Online plačila se izvršijo preko plačilnega sistema SIX Payment Services ( varni spletni plačilni sistem banke Delavska hranilnica d.d. Ljubljana). Po končanem postopku naročanja boste usmerjeni na spletne strani, ki jih upravljata procesni center SIX Payment Services in banka, s katero imamo sklenjeno pogodbo o sprejemanju kartic. Bremenitev računa vaše kreditne kartice se bremeni takoj.
Kupec prejme na njegov e-naslov potrdilo o nakupu.

5. Dostava

Izdelki, ki so na zalogi, bodo dostavljeni v roku od tri (3) do sedem (7) delovnih dni od dneva vašega naročila in plačila.

Naročene izdelke vam bo na območju Slovenije dostavila Pošta Slovenije. Za zamude dobav zaradi ne-ažurnosti prevoznikov ne odgovarjamo.

Lahko se zgodi, da zaloge posameznih izdelkov poidejo in niso več na voljo. Kadar vam naročenega izdelka ne moremo zagotoviti, si pridržujemo pravico, da od naročila odstopimo. O odstopu od naročila vas bomo pravočasno pisno ali ustno obvestili.

6. Reklamacija izdelka

V primeru reklamacije izdelka iz naslova stvarne napake vas prosimo, da izdelke vrnete v originalni embalaži in opišete napako, ki ste jo zaznali na izdelku. Paketu priložite tudi fotokopijo računa. Vrnjen izdelek bomo predali v reklamacijsko službo, ki bo ocenila upravičenost reklamacije. O rezultatu postopka in nadaljnjih korakih vas bomo obvestili v roku 8 dni po prejemu reklamacije. SMS STRAŠNIK ne odgovarja za napake in morebitno nastalo škodo, ki nastane ob nepravilni uporabi in vzdrževanju izdelka.
Pri vračilu izdelkov ne pozabite priložiti fotokopije računa in navedite razlog reklamacije.
Izdelke vrnite na naslov:

SMS STRAŠNIK
Vrhole pri Slov. Konjicah 37
2316 Zgornja Ložnica – s pripisom spletna prodajalna
Slovenija
Strošek pošiljanja vrnjenega blaga krije pošiljatelj. Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo.

Za vse dodatne informacije smo vam na voljo po elektronski pošti info.sms@amis.net.

7. Pravica do odstopa pogodbe
Naša želja je, da v spletni prodajalni REGGA.EU nakupujete udobno, varno in brez skrbi. V roku 14 dni od prevzema naročenih artiklov imate pravico odstopiti od pogodbe, brez navedbe razloga za svojo odločitev (43. člen ZVPOT).
V predpisanem roku nam po e-pošti info.sms@amis.net sporočite, da odstopate od pogodbe. Izdelke morate vrniti nemudoma ali najkasneje v 14 dneh po obvestilu, da odstopate od pogodbe in nam vrniti nepoškodovano blago brez dodatnih stroškov, razen stroškov poštnine.
Za vse dodatne informacije smo vam na voljo na e-mailu info.sms@amis.net.
Odstop od pogodbe kupca, ki je pravna oseba, se presoja po določbah Obligacijskega zakonika.

8. Pritožbe in spori

SMS STRAŠNIK spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov in se po najboljših močeh trudi izpolnjevati svojo dolžnost vzpostaviti učinkovit sistem obravnavanja pritožb. Pritožba se odda prek e-poštnega naslova ali pisno na naslov: SMS STRAŠNIK, Vrhole pri Slov. Konjicah 37, 2316 Zgornja Ložnica, Slovenija. Postopek obravnave pritožbe je zaupen. Če SMS STRAŠNIK ne ugodi kupčevi pritožbi, ga obvesti o razlogih za zavrnitev pritožbe in poduči o možnostih nadaljnjega reševanja spora.
V skladu z 32. členom Zakona o izvensodnem reševanju potrošniških sporov, SMS STRAŠNIK obvešča, da trenutno ne priznava nobenega izvajalca IRPS, kot pristojnega za reševanje potrošniškega spora.

9. Zaščita avtorskih pravic

To spletno mesto je izključna last podjetja SMS STRAŠNIK, zato je prepovedana kakršnakoli zloraba podatkov, fotografij, besedil in drugih podatkov, ki so del tega spletnega mesta. Prepovedano je kakršnokoli kopiranje, distribucija ali druga uporaba vseh zgoraj navedenih podatkov brez predhodne vednosti in dovoljenja.

10. Sprememba pogojev

REGGA.EU pridržuje pravico do spremembe splošnih pogojev, brez predhodnega opozorila. Spremembe začnejo veljati takoj, ko so objavljene. Zaradi teh pravic si ob vsakem obisku našega spletnega mesta pozorno preberite splošne pogoje uporabe, pogoje poslovanja za e-trgovino in politiko varovanja osebnih podatkov v e-trgovini.

11. Zaključek

Z vstopom na spletno stran REGGA.EU soglašate, da ste seznanjeni in se strinjate z vsemi zgoraj navedenimi pogoji. Želimo vam prijetno nakupovanje.

12. Politika Varovanja osebnih podatkov

Nikoli ne bomo zlorabljali vaših osebnih podatkov na kakršenkoli način. Nekateri razdelki spletnega mesta zahtevajo registracijo z osebnimi podatki. SMS STRAŠNIK jamči, da bo osebne podatke varovala kot zaupne. Vaših kontaktnih in osebnih podatkov ne bomo nikoli posredovali tretji stranki, razen če tako zahteva zakon.


Izjava podjetja SMS STRAŠNIK o politiki varovanja osebnih podatkov

Varovanje osebnih podatkov naših uporabnikov je pomembna skrb našega podjetja. Vsi vaši osebni podatki, ki nam jih boste posredovali ob prijavi v spletno prodajalno REGGA.EU bodo varovani v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (UL RS 86/2004 s spremembami).

Vse spletne aktivnosti podjetja SMS STRAŠNIK so v skladu z Evropsko zakonodajo (EU Directive 95/46/EC, 2002/58/EC in Treaty Conventions ETS 108, ETS 181, ETS 185, ETS 189) in državnimi zakonodajami Centralne in Vzhodne Evrope. Politika zasebnosti obravnava ravnanje z informacijami podjetja SMS STRAŠNIK, ki jih dobi o vas, kadar obiščete našo spletno stran.


13. Zbiranje in obdelovanje osebnih podatkov

Osebni podatek je informacija, ki vas identificira (npr. ime, priimek, elektronski naslov ali poštni naslov). Osebnih podatkov ne zbiramo, razen kadar vi to omogočite, tj. ob registraciji, nakupu ali sodelovanju v spletnih raziskavah ali spletnih nagradnih igrah. SMS STRAŠNIK jamči, da bo osebne podatke varovala kot zaupne.


Osebne podatke, ki jih posredujete podjetju SMS STRAŠNIK nadzorujete vi. Če se odločite, da vaših podatkov ne boste posredovali podjetju SMS STRAŠNIK, potem do nekaterih spletnih strani spletnega mesta ne boste imeli dostopa.

Če se spremenijo vaši osebni podatki (poštna številka, e-naslov, poštni naslov, telefonska številka), vas prosimo, da nas o spremembah obvestite na e-naslov info.sms@amis.net

Piškotki so neopazni dokumenti, ki so začasno shranjeni na vašem trdem disku in onemogočajo našim stranem prepoznavanje vašega računalnika, ko naslednjič obiščete spletno mesto podjetja

 

 

© 2019 - Vse pravice pridržane | Produkcija: Sloway spletne rešitve